Contact

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden. Ik werk voornamelijk in de regio Noord-Holland. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Marijke Visser
Marijke Visser
2022-02-28
Denise heeft ons goed geadviseerd bij het uitzoeken van een kleur voor de muur en kast. Voor een volgend interieuradvies ga ik ook weer Denise vragen.
kim kooge
kim kooge
2022-02-25
Toen ik afgelopen jaar mijn woonkamer wilde veranderen heb ik Denise gevraagd voor advies voor de styling en aankleding. Het contact met Denise verliep heel prettig. Ze luistert goed naar welke ideeën je zelf hebt en welk budget en weet haar advies daar heel goed op aan te sluiten waardoor je echt het gevoel krijgt dat het je eigen inrichting is geworden! Het belangrijkste verschil is dat mijn woonkamer zoveel warmte nu uitstraalt en dat het 'geheel' klopt. Mensen die voor het eerst bij mij thuiskomen benoemen allemaal hoe mooi en warm zij mijn kleuren/behang en inrichting vinden maar het belangrijkste is dat ik zelf nog vaak momentjes heb dat ik echt geniet van m'n nieuwe mooie woonkamer! Mocht je iets willen veranderen aan je huis en weet je zelf niet zo goed waar te beginnen of hoe alles op elkaar af te stemmen, dan zou ik Denise zeker aanbevelen. Naast dat de samenwerking prettig en gezellig is, weet Denise met een paar aanpassingen al een hele mooie verandering aan te brengen!
Melanie Kalverboer
Melanie Kalverboer
2022-02-23
Denise heeft een prachtig thuis voor ons gecreëerd. De kleuren, meubels en accessoires komen zo mooi samen. Een aanrader!
melisa vreeburg
melisa vreeburg
2022-02-21
Ik heb de samenwerking met Denise als zeer prettig ervaren. Denise heeft een professionele houding en komt haar afspraken netjes op tijd na. Ik vraag Denise zeker weer voor een nieuwe styling! Nogmaals Dank!
Stefanie
Stefanie
2022-02-21
Denise is een enthousiaste styliste die goed aanvoelt wat de wensen van de klant zijn! Haar gedrevenheid en passie voor het vak voel je aan alle kanten. De ideeën van Denise waren precies de dingen die ik zocht en nodig had voor in mijn huis. Kwaliteit, een tikkeltje uitdagend (net even anders) maar toch rustig, warm en stijlvol. Ik raad je Denise en haar styling kunsten dan ook ten zeerste aan!
Laura Mahieu
Laura Mahieu
2022-02-07
Denise is aan te raden als je een enthousiaste en bevlogen styliste zoekt. Denise zal jou tot in de puntjes helpen en laat niets aan toeval over. Je kunt er op rekenen dat zij te allen tijden op de afspraak voorbereid is en zorgt bijvoorbeeld voor de nodige spullen zoals kleurenkaarten en samples. Zij weet jou met haar kennis en kunde op de juiste manier te leren kennen en zorgt hiermee dat zij weet wat jouw wensen zijn. Kortom, ik heb een zeer goede ervaring met Denise haar werk, ik ben ontzettend goed geholpen en zal in de toekomst ongetwijfeld nog eens gebruik maken van Denise haar expertise.
Merel Visser
Merel Visser
2022-01-30
Denise heeft mij heel goed geholpen! Ze heeft mij goede tips, adviezen gegeven en staat open voor feedback. Denise heeft voor mijn woonkamer een redesign gedaan wat ik zelf nooit bij elkaar hadden kunnen bedenken, maar ik ben hier nog elke dag onwijs blij mee. Ik zou iedereen Denise aanraden!